Nov 17

Kveldens meny:

Pastarett med kyllingkjøttdeig

*1/5 Løk
*1/5 Tomat
*1 Purreløk
*1/5 Rød paprika
*1 pose Pinjekjerner
* Pastaskruer
* 300gr kyllingkjøttdeig
*1 glass pastasaus Al forno

Framgangsmåte:

Kok  pastaskruer i lettsaltet vann, Stek kjøttdeigen og ha den på et fat mens du venter på at pastaen blir ferdig. I mellomtiden steker du alle grønnsakene som du på forhånd har kuttet i passende str. Ha i krydder som gressløk, persille, pasta al pesto mens det blir stekt.
når alt er ferdig siles vannet bort fra pastaen og sausen hellers i en kasserolle sammen med alle ingredienser, og la det småkoke litt i noen få min.
Smaker god sammen med bruchettabrød med hvitløkssmør.


4 Comments

 1. gold price says:

  Når det er 5 minutter igjen av koketiden på pastaen, ha olivenolje i en stekepanne på middels sterk varme. Tilsett hvitløk, persillestilker, en klype grovt salt, nykvernet pepper og chiliflak i den varme oljen. La det steke under omrøring i 1 minutt. Tilsett tomatene og fortsett å røre i 1 minutt. Ha skjellene i pannen, hell over hvitvinen og sett på lokk. Rist litt på pannen et par ganger mens skjellene damper seg ferdig. Det tar 3-4 minutter. Skjellene er ferdige når de har åpnet seg. Skjell som ikke åpner seg, skal kastes. Ta pannen vekk fra varmen.

 2. gold price says:

  Tips! Mens dere venter på at pastaen skal bli ferdig, kan det passe godt med en forrett. Prøv denne: Skinke med mozzarella og soltørket tomat .

 3. fhxtjmdks says:

  ZdZQn0 , [url=http://xblfupfgjjkk.com/]xblfupfgjjkk[/url], [link=http://gsqkbatoqwpb.com/]gsqkbatoqwpb[/link], http://uwibaysnzjbs.com/

 4. Haile says:

  / اقتباس من بوست 9to5mac عن الموضوع With this post, we’re hoping to put the white iPhone pstiongs to bed: Yes, it appears that the plastic on the White iPhone is ever so slightly thicker, though Apple’s site doesn’t acknowledge it. It is probably within the standard deviation and everyone’s cases will fit just fine. Time to move on. Please. ما اعتقد راح يسوي مشاكل 0 0

Leave a Reply